Flere Full Tilt-penge vil blive udbetalt i marts

Selvom det er snart fire år siden, at der pludselig blev lukket for al trafik til Full Tilt Poker, så er der stadig kunder, der har et mellemværende med den nu genåbnede pokerside. Alligevel er der stadig flere millioner dollars, der endnu mangler at blive udbetalt, men nu kan endnu en bølge af udbetalinger forventes i marts måned. Det skriver Pocketfives.com.

Mens danske og europæiske spillere stod først på listen over modtagere efter Black Friday i april måned 2011, så måtte amerikanerne væbne sig med tålmodighed. Først i starten af det forgangne år, begyndte der at blive lavet udbetalinger til de oversøiske pokerspillere, men ikke alle blev udbetalt i første omgang. Nogen spillere var nemlig ikke enige med Garden City Groups (GCG), der har fået ansvaret for at afvikle det tidligere Full Tilt Poker, om hvor mange penge sitet skyldte dem.

Problematikken består især i, at nogen spillere foretog store cashouts kort før Black Friday. Disse udbetalinger er i visse tilfælde aldrig blevet gennemført, men pengene figurerer selvsagt heller ikke på deres Full Tilt-saldo, hvorfor det har givet anledning til langvarige undersøgelser. Stridighederne har været efterforsket i mere end et år, men nu er seneste melding fra GCG så, at de første udbetalinger vil blive foretaget før udgangen af marts måned i år.

Det er uklart, præcis hvor mange spillere endnu mangler at blive genforenet med deres Full Tilt-bankrolls. Sidste udbetalingsbølge skete i oktober måned, hvor yderligere 600 modtagere fik del i $1,8 millioner.