Highstakes-chef forlader Team PokerStars efter VIP-ændringer

I mere end to år har den britiske highstakes-guru, Alexander ‘Kanu7’ Millar, været i stalden hos Team PokerStars Online, men nu er det slut. Det afslørede Millar selv på sin Twitter tidligere på ugen, hvor han samtidig løftede sløret for, at det var uoverensstemmelser om de kommende VIP-ændringer, der førte til bruddet.

“Jeg vil gerne undskylde til spillerne for, at jeg på alle måder har fejlet med at hjælpe i forbindelse med den seneste tids VIP-ændringer på PokerStars”, skriver Millar og fortsætter.

“Nu hvor @RealKidPoker (Daniel Negreanu, red.) heller ikke har kunnet ændre noget, føler jeg ikke længere, jeg kan repræsentere selskabet, og har derfor forladt Team Pro Online”, lyder det fra Kanu7.

Læs også: Lee Jones: PokerStars-strejken havde ingen finansiel betydning

Bruddet kommer i kølvandet på de omdiskuterede ændringer til pokersidens VIP-programmer, der i høj grad vil ramme de mest rakende spillere, ved ikke at tildele FPP’er (nu StarsCoins) på stakes højere end $3/$6.

Alex Millar er den første der har kvitteret for ændringerne ved helt at afslutte sit samarbejde med pokergiganten, og det på trods af at PokerStars ifølge Millar selv havde tilbudt ham en kontraktforlængelse. Det er uvist om flere vil følge trop, som deres kontrakter ophører ved udgangen af året.