Stor overtagelse: 888 køber bwin.party for 9,6 milliarder kroner

Rygterne om salget af selskabet bwin.party (der blandt andet administrerer Party Poker) har floreret i flere år, men efter endnu et rædselsregnskab i 2014 for den velkendte pokerudbyder, blev forhandlingerne igen genoptages med en række interesserede købere.

Læs også: 888 bekræfter bud på bwin.party
Læs også: Dårligt regnskab sender Bwin.party tættere på opkøb

Både 888 Holdings og Amaya Gaming har tidligere forhandlet med bwin.party, men hvor forhandlingerne brød sammen for ejerne af PokerStars, så er 888Pokers bud på astronomiske £898 millioner nu blevet accepteret. Det skriver Bloomberg Business.

Budet på 9,6 milliarder kroner var angiveligt 87,6 millioner kroner mindre end budet fra rivalen GVC Holdings, der blandt andet driver Sportingbet og William Hill. Alligevel er salget ultimativt gået til 888, hvilket bør anses som et godt træk for onlinepokeren generelt. Det kan nemlig betyde en reel konkurrent til PokerStars, mener blandt andet GPI-direktør Alexandre Dreyfus.

“2016 kommer til at blive pokerens år. Get ready”, skriver han blandt andet på sin Twitter og uddyber, at både Full Tilt og PokerStars står overfor positive ændringer, ligesom sammenlægningen mellem 888 og Party bliver en stor milesten.

Den endelige sammenlægning forventes at ske i starten af 2016.