Svensk svindler fortsætter danskertilsvining: – Gus er en fisk

Husker du Ken Lennaárd? Hvis ikke, så er det ikke så mærkeligt. Han er en svensk has-been. Det vil sige, hvis han da nogensinde har være noget som helst.

Nå jo, han har såmænd engang været anklaget for svindel. I 2003 organiserede han et homegame på et hotel, som var ejet af hans familie. Her riggede han angiveligt et værelse op med kameraer, så han kunne se modstandernes hole cards, og så prøvede han ellers at lokke storspillere som Martin DeKnijff, Christer Johansson og Erik Sagström (Erik123) til under påskud af, at en amerikansk millionær-fisk ville tage del i spillet.

Han inviterede i øvrigt også en række danske pro’er, som dog heldigvis ikke kunne den givne dag.

Piver over Agerskov

Nu til dags ligger Ken Lennaárd – som engang er gået dybt i en eller anden WSOP-turnering – mest af alt og roder rundt i røven af andendivision.

Sidst han cashede var i en €100-turnering i Prag, hvor det det kunne blive til en 14.plads og €240 i præmieudbetaling.

Flot! Vi knipser lige med fingrene over den præstation. Vi siger nemlig ikke, Ken Lennaárd ikke kan spille poker, vi siger blot han ikke er særlig god.

Engang imellem får han dog skrabet penge nok sammen til at spille en WPT National-turnering, men her har han desværre været så uheldig at ramme ind i nogle danske spillere, som har haft til vane at tage hans chips.

Dybt uretfærdigt naturligvis, hvilket du kan læse mere om ved at følge nedenstående link, hvor Ken Lennaárd piver over Rasmus Agerskov.

Læs også: Ken Lennaárd stortuder over Rasmus Agerskov: – Jeg ejede ham!

Ken Lennaárd ved dog mangt og meget, så han nøjes ikke med at svine de danskere han selv spiller mod, men også dem han har set i programmer som Highstakes Poker i fjernsynet. Blandt andre Gus Hansen. Og det er dét, det hele han handler om.

100% sikker på Gus går broke

“Jeg påstår ikke, han er en taber, men en fisk dét er han,” indleder den snusgnaskende svensker nemlig en ny blog på pokerlistings.se, inden han fortsætter med sin banebrydende analyse af Gus Hansen.

“Han har haft stor succes i erhvervslivet, så han har haft råd til at “torska” (LOL red.) penge. Åbenbart. Gus Hansen er fantastisk pokerspiller. Åbenbart. Men en fisk,” skriver Ken Lennaárd. Så er vi ligesom igang.

“I halvfemserne brugte vi filosofi og kloge ord til at beskrive spillet og forhåbentlig udvikle os, i stedet for som i dag, hvor man taler om balancerede ranges og polariserede åbnings åbningsprocenter versus upolariserede. En af de populære vendinger vi brugte dengang var at beskrive en person “som den tiende bedste i verden.”

“Det beskrev en person, der var en fantastisk pokerspiller, men aldrig havde vundet, fordi han insisterede på at spille mod dem, som var endnu bedre end ham selv. Hvis du er den tiende bedste spiller i verden, så vil du gå broke, hvis du kun spiller mod de ni bedste spillere i verden. Og du er en fisk,” skriver Ken Lennaárd.

“Dette gælder endnu mere online. Og især heads-up. Spørg bare Tom Dwan eller hans overmand Viktor Blom, hvis du ikke tror mig. Eller se Gus Hansen. Han er garanteret en af de spillere i pokerverdenen som er sygest efter at spille, og jeg ved tilfældigvis, at han også bombarderer friskt til på sportsvæddemål. Og der er han en fisk uanset hvordan man vender eller drejer det. Det kan kun ende på én måde.”

“Der er få ting, jeg er helt sikker i pokerverdenen. En af de ting er, at Gus vil gå broke,” slutter Ken Lennaárd sin blog. Du kan læse hele bloggen her.

Men måske Ken Lennaárd næste gang han er på vej til en €100-turnering i Tjekkiet skal tage et kig på highstakesdb.com. Trackingsitet har i hvert fald i dag opgjort Gus Hansen til at have vundet over $1,5 millioner de seneste 24 timer.

Læs også: Så trak Gus stikket: PLUS $1.509.000