Ups, Phil Ivey: Afslørede Esfandiari-baby på Twitter

Siden sit million-nederlag til Crocksfords, virker Phil Ivey til at være lidt ude af sync med resten af verden. Først og fremmest har det ikke rigtig fungeret online for verdens bedste pokerspiller, som har tabt mere end $500.000 online siden 1. december, men der har også været et par ukarakteristiske og uovervejede opdateringer på det sociale medie Twitter fra verdensstjernen.

I december måned oprettede Phil Ivey – eller holdet bag ham – pludselig en indsamling til journalist og pokerambasadør Kevin Mathers. Ivey opfordrede alle til at donere penge til Mathers, mens hovedpersonen selv på ingen måde ønskede donationerne fra alverdens pokerspillere.

I går kunne man så læse på Phil Iveys twitter-konto, at Antonio Esfandiari var blevet far. Ivey postede således et billede på Twitter af en nyfødt baby, og fulgte op med ordene “Congratulations Daddy @MagicAntonio”. Tweetet blev endda nævnt på livestreamet direkte fra Bahamas, men nu har Ivey så fortrudt. I hvert fald er tweetet nu igen slettet, formodentlig på opfordring fra Esfandiari selv, der endnu ikke har delt den store nyhed med hverken twitter eller pokersamfundet endnu.

Det gamle ordsprog “Tænk før du taler”, kan i denne nymodens tid sagtens omskrives til “Tænk før du tweeter”.